Samille sopimus kaudesta 2019 Xentek Motorsport -tallin kanssa

Sami Saarelainen sai sopimuksen kilpailemisesta Xentek Motorsport -tallissa Englannissa myös kaudella 2019.

Kun Sami pääsee armeijasta 20.3., niin edessä on muutto Englantiin ainakin alkukaudeksi. Ensimmäinen testipäivä on kaavailtu pidettäväksi jo 1.4. Oulton Parkissa. Aiempina vuosina Sami ei ole päässyt testaamaan ennen kisoja mutta nyt panostetaan ettei kisoihin tarvitse mennä ”kylmiltään” – tämä luonnollisesti antaa merkittävästi paremman edellytykset kärkikamppailuun heti alkukaudesta ja jatkossa ajamisesta ammattilaisena maailman kovatasoisimmissa rata-autosarjoissa.

Tässä Xentek Motorsportin julkaisema tiedote käännettynä suomeksi:

Sami Saarelainen jatkaa Xentek Motorsportin kanssa GT5 Challenge -sarjassa 2019

Sami Saarelainen palaa Ginetta GT5 Challenge -sarjaan tehtyään sopimuksen sarjan kärkitalleihin kuuluvan Xentek Motorsportin kanssa.

Suomalainen kuljettaja liittyi Xentek Motorsportin tiimiin vuonna 2018 ja saavutti vaikuttavia tuloksia vuoden aikana; loistava suoritus Knockhill Circuitilla Skotlannissa British Touring Car Champioshipin yhteydessä.
Kaudella 2018 Sami ei voinut osallistua sarjan kaikkiin kisoihin mm. armeijassa palveluksen takia - väliin jäivät Spa Francorchampsin ja Donington Parkin kisat – mutta kaudella 2019 Samilla on tähtäimessä shampanjan ruiskuttaminen ja pokaalit.

Sami kausi alkaa jo maaliskuu lopulla testaamisella kun Sami muuttaa Englantiin alkukaudeksi. Hän viettää aikaa tallilla parantaakseen entisestään teknistä tietämystä Ginetta-auton säätämisestä.

Sami Saarelainen, kilpakuljettaja: ”Olen onnellinen voidessani olla kaudella 2019 Xentek Motorsport tiimin kuljettaja. Kaudella 2018 otimme jo suuria askeleita eteenpäin. Kaikki tallissa on ammattimaista ja meillä on hyvä ympäristö. Haluan olla taistelemassa kärkisijoista kun valot vaihtuvat vihreiksi Oulton Parkissa ja tiedän että minulla on oikea tiimi tukemassa.”

Sarah Jayne McKenna, Xentek Motorsport osa-omistaja: ”Olemme todella iloisia että Sami jatkaa moottoriurheilu-uraansa Xentek Motorsportilla kaudella 2019. Hän osoitti mahtavaa potentiaalia viime vuonna ja kun hän tänä vuonna saa ajaa testejä niin se antaa hänelle mahdollisuuden olla kisoissa mukana kärkikamppailuissa.

Xentek Motorspotin tiedote: https://www.xentek-motorsport.co.uk/blog/sami-saarelainen-continues-with-xentek-motorsport-for-gt5-challenge-2019

Ginettan tiedote: https://www.ginetta.com/news/sami-saarelainen-continues-with-xentek-motorsport-for-ginetta-gt5-challenge

 

 

 

YHTEISTYÖSSÄ

Samia kaudella 2019 tukemassa (16.6.):

Sponsorit: 

Betset Oy, Betset Group Oy, Plytec Oy, Epira Oy, Clique, Buugi Liikuntakeskus, Online Solutions Oy

Yritys-Kummit:

Ursus Energy Oy, Hytco Oy, Toimistopalvelut Sari Pennanen, Leppänen Arkktehdit Oy, KL Beauty

Kummit:

Pirjo Ruuska, Reijo Löytönen, Tuija Melville ja Ari Aumola, Mauri Saarelainen, Birgitta Nuolikoski ja Jukka Saarinen, Anita Saarelainen, Outi ja Eino-Pekka Vatanen, Marko Saarelainen, Paula Saarelainen, Ulla ja Tapio Honkamaa, Ilma Saarelainen, Arja ja Tapani Salomaa, Jorma Ruuska, Tiina Ruuska, Leena ja Hannu Parkkonen, Urpo Löytönen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

S-store.fi           Xentek Motorsport            ginetta.com